Ons Jongens bij Bijzonder Brabants
Neem contact op
Culinair 5 gangen diner en onvergetelijke groenten ontdekken op de Peelrandbreuk. Jubileum diners 10 jaar Bijzonder Brabants
Culinair genieten
Op een unieke locatie in het oude buurtschap Breemortel in Deurne achter de Brabantse langgevelboerderij een avond culinair genieten. Je wordt om 17:30 uur ontvangen met een bijzonder (groenten) aperitief. Neem plaats aan één van de tafels die in rijen zijn opgesteld en proef als eerste van de amuses om de smaakpapillen te prikkelen. Daarna beleef je een (h)eerlijk culinair 5 gangen diner.
Peelrandbreukpad
Tussen de gangen door kun je over het peelrandbreukpad de moes…
Culinair 5 gangen diner en onvergetelijke groenten ontdekken op de Peelrandbreuk. Jubileum diners 10 jaar Bijzonder Brabants
Culinair genieten
Op een unieke locatie in het oude buurtschap Breemortel in Deurne achter de Brabantse langgevelboerderij een avond culinair genieten. Je wordt om 17:30 uur ontvangen met een bijzonder (groenten) aperitief. Neem plaats aan één van de tafels die in rijen zijn opgesteld en proef als eerste van de amuses om de smaakpapillen te prikkelen. Daarna beleef je een (h)eerlijk culinair 5 gangen diner.
Peelrandbreukpad
Tussen de gangen door kun je over het peelrandbreukpad de moestuin in. Met boer Henk maak je een wandeling in de onvergetelijke groentetuin met meer dan 100 bijzondere groenten en kruiden. Boer Henk vertelt de gasten hoe hij (h)eerlijke groenten teelt in de open lucht, waarvan je natuurlijk ook mag proeven. Op een mooie plek tussen de groenten stop je en geniet je van een bijzonder gerecht. Na afloop kun je natafelen onder het genot van een kopje koffie/thee met een likeur of een ander drankje.
Jan van Hout
is chefkok van Restaurant Ons Jongens in Someren-Eind en won in 2016 de tweede prijs bij de European Young Chef Award. Jan verzorgt het culinair diner, waarin hij je laat proeven van tientallen (h)eerlijke groenten van Bijzonder Brabants. Avondvullend programma met aanvang om 17.30 en eindtijd omstreeks 22:30 uur. Topkwaliteit met veel beleving, een vleugje Brabantse gemoedelijkheid en vooral een ongedwongen setting.
Ook op en top culinair en lokaal genieten?
Een kaart voor dit event is inclusief een aperitief, het 5-gangendiner met amuses en een rondleiding door de onvergetelijke groentetuin.
Prijzen
- € 100.00 p.p.