Halloween Beek en Donk

Neem contact op

De Dorpstuin
Parklaan 2
5741EX Beek en Donk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Halloween is een Amerikaanse feestdag op 31 oktober, maar is inmiddels al enkele jaren overgewaaid naar Nederland. Zo ook naar Laarbeek, waar het vaak al wat eerder wordt gevierd. 

Het draait allemaal om het genieten van de spookachtige sfeer en je laten betoveren door de magie van de nacht. Je…

Halloween is een Amerikaanse feestdag op 31 oktober, maar is inmiddels al enkele jaren overgewaaid naar Nederland. Zo ook naar Laarbeek, waar het vaak al wat eerder wordt gevierd. 

Het draait allemaal om het genieten van de spookachtige sfeer en je laten betoveren door de magie van de nacht. Je kunt langs de deuren gaan in de meest angstaanjagende kostuums om anderen te laten schrikken, maar natuurlijk ook om zoveel mogelijk snoepjes te verzamelen. Dit jaar is ze gevraagd om een samenwerking aan te gaan met de Dorpstuin voor de Halloweentocht om groter te gaan werken, juist in een andere omgeving en zo ontstond het idee om samen te werken. Met de hulp van veel vrijwilligers gaan ze er dit jaar een geweldig feest van maken. Dit jaar gaan er in de Dorpstuin drie verschillende area's gecreëerd worden, zodat er voor elke leeftijd wel iets te beleven valt. Aan de kleintjes wordt gedacht, maar ook de wat oudere jeugd kan hier zeker terecht. Zelfs voor een lekker hapje en drankje wordt gezorgd.

Dit jaar wordt de routekaart, waarop deelnemende adressen komen te staan, gecreëerd door de nieuwe organisatie Danielle de Hoon en Mandy Verhagen-Slaets, die het (tover)stokje hebben overgenomen van Roxane Roestenburg. Zij zijn al enkele maanden bezig om alles (digitaal) in kaart te brengen. Je kunt je nog aanmelden als Halloween adres tot donderdag 24 oktober door een email te sturen.  

Wanneer

  • Zaterdag 26 oktober 2024 18.00 - 22.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie