Inspiratie diner lekker lokaal van grond tot mond
Neem contact op
Ma(a)sterchef Paul bij boer Henk op het land. Een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Culinair genieten van een (h)eerlijk diner met een inspirerende tour door de bijzondere groentetuin op de Peelrandbreuk
Ma(a)sterchef Paul
De speelse creativiteit van Ma(a)sterchef Paul, zijn ongekende vakmanschap en de beste producten die de Peel en Nederland te bieden hebben zorgen voor verrassing, vreugde en verrukking. Dit alles uiteraard met de seizoenen mee en een gezonde balans tussen groenten en vlees/vis.
Het arrangement bestaat uit:
-Â amuse en broodjes met dip
- 4 gangen diner
- selectie Paul Ma(a)s wijnen of alcoholvrije drank en tafelwater
- verrassing op het land tijdens de tour
- koffieverfrissing.
Uitleg bijzondere groneten en de Peellandbreuk Â
De heerlijke gerec…
Ma(a)sterchef Paul bij boer Henk op het land. Een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Culinair genieten van een (h)eerlijk diner met een inspirerende tour door de bijzondere groentetuin op de Peelrandbreuk
Ma(a)sterchef Paul
De speelse creativiteit van Ma(a)sterchef Paul, zijn ongekende vakmanschap en de beste producten die de Peel en Nederland te bieden hebben zorgen voor verrassing, vreugde en verrukking. Dit alles uiteraard met de seizoenen mee en een gezonde balans tussen groenten en vlees/vis.
Het arrangement bestaat uit:
-Â amuse en broodjes met dip
- 4 gangen diner
- selectie Paul Ma(a)s wijnen of alcoholvrije drank en tafelwater
- verrassing op het land tijdens de tour
- koffieverfrissing.
Uitleg bijzondere groneten en de Peellandbreuk Â
De heerlijke gerechten worden natuurlijk bereid met bijzondere groenten uit de tuin van Bijzonder Brabants. In twee groepen geniet u van een inspiratie tour over het land en krijgt u uitleg over de bijzondere groenten en de Peelrandbreuk. Op een mooie plek tussen de groenten stopt  u en proeft u iets vers uit de tuin. In de onvergetelijke groentetuin van Bijzonder Brabants groeien meer dan 100 bijzondere groenten en vele kruiden. Boer Henk teelt zijn groenten zo natuurlijk mogelijk.
Paul Maas
stond als klein kind al vaak met zijn moeder in de keuken om de lekkerste zoetigheden te bakken. De keuze voor een koksopleiding was dan ook zo gemaakt en op zijn zestiende verruilde hij de thuiskeuken voor de professionele keuken. 25 jaar heeft hij vele keukens van binnen en van buiten gezien, van leerling tot chef-kok en van brasserie tot sterrenrestaurant. Nu heeft hij met Maasterchef Paul de terugkeer gemaakt naar de thuiskeuken.
Ongedwongen setting
Topkwaliteit met veel beleving, een vleugje Brabantse gemoedelijkheid en vooral een ongedwongen setting. Eventuele allergieĂ«n en voorkeur voor wijn of alcoholvrij graag doorgeven bij ‘opmerkingen’. Voor dit avondvullende programma word je om 18:15 uur ontvangen en ga je om 18:30 uur aan tafel. De eindtijd is omstreeks 22:30 uur.Â
Wanneer
- Vrijdag 15 augustus 2025 18.15 - 22.30 uur
- Zaterdag 16 augustus 2025 18.15 - 22.30 uur
Prijzen
- € 119.50 p.p.