Wereldmaaltijd met 3 chefs

Neem contact op

Hub van Doornecollege
Vloeieindsedreef 1
5753 SM Deurne
Plan je route

vanaf jouw locatie

Om aandacht te vragen voor een eerlijke verdeling van voedsel in de wereld

Thema

Samen Tegen Voedselverspilling.

De Wereldmaaltijd
laat zien en vooral proeven hoe dat smaakt als je volgens de richtlijnen van de Wereldvoedseldag samen een maaltijd bereid en eet. Dat gaat ook nu vast weer lukken met zoveel ervaring en niet te vergeten de enthousiaste vrijwilligers in de werkgroep die, volgens eigen zeggen ‘ook allemaal iets met koken, lekker eten en de toekomst hebben’.

Roel Verhees van restaurant Clouds in Deurne
was vorig jaar de chef en het is hem zo goed bevallen, dat …

Om aandacht te vragen voor een eerlijke verdeling van voedsel in de wereld

Thema

Samen Tegen Voedselverspilling.

De Wereldmaaltijd
laat zien en vooral proeven hoe dat smaakt als je volgens de richtlijnen van de Wereldvoedseldag samen een maaltijd bereid en eet. Dat gaat ook nu vast weer lukken met zoveel ervaring en niet te vergeten de enthousiaste vrijwilligers in de werkgroep die, volgens eigen zeggen ‘ook allemaal iets met koken, lekker eten en de toekomst hebben’.

Roel Verhees van restaurant Clouds in Deurne
was vorig jaar de chef en het is hem zo goed bevallen, dat hij nog een keer meedoet. Samen met René Theeuwen, horecadocent van IVO Deurne bereiden ze de Wereldmaaltijd 2024 voor. En dit jaar met extra veel leerlingen. De afdeling HBR (Horeca, Bakkerij, Recreatie) en de afdeling D&P (Dienstverlening & Product)  van het Hub van Doornecollege doen mee. Omdat Thijs Berkers docent is, brengt hij ook een groep van zijn MBO studenten van Koning Willem 1 College uit den Bosch mee naar Deurne. Er komt dus een uitwisseling. Het thema is dit jaar: Samen tegen Voedselverspilling.

Organisatie
Platform Globals Goals Deurne i.s.m. Hub van Doornecollege, docenten en leerlingen.
Sterrenchef Thijs Berkers en studenten van Koning Willem I College, Den Bosch.
Restaurant Clouds met chefkok Roel Verhees.

Kaartverkoop 12 okt. vanaf 10.30 uur bij Rozemarijn en Thijm, Stationsstraat 6a in Deurne. Vol=vol.

Wanneer

  • Maandag 18 november 2024 17.00 - 19.00 uur

Prijzen

  • € 15,00 p.p. voor 3 gangen.

Locatie