PeelPeuzelen

PeelPeuzelen

PeelPeuzelen is er op uit gaan in de Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Het PeelPeuzelboekje 2025 is vanaf nu verkrijgbaar!

Haal hem bij één van deze Gastvrije Ambassadeurs in Laarbeek:

Bavaria Brouwerijcafé, Heuvel 5 in Lieshout
Knus bij Marie, Heuvelplein 8 in Beek en Donk
De Dorpstuin, Parklaan 2 in Beek und Donk
Dagcafé de Twinkel, Dorpsstraat 52 in Aarle-Rixtel
Ontmoetingscentrum, Otterweg 27 in Beek en Donk
Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout
Dorpshuis, Grotenhof 2 in Lieshout

De periode PeelPeuzelen editie 2025 loopt van 1 maart tot en met 31 oktober 2025.
Het PeelSneukelen, de wintereditie van het peuzelen, komt hiermee vanaf dit jaar te vervallen. Voor velen heeft het de voorkeur te genieten van de hapjes in de zomermaanden, bijvoorbeeld tijdens een mooie fietstocht door de Peel. Om aan die wens te voldoen is het daarom voortaan extra lang genieten van de heerlijke gerechtjes uit het PeelPeuzelboekje.

Hoe werkt het?
Je koopt bij één van de verkooppunten een PeelPeuzelboekje à € 17,50. In dit boekje vind je 8 bonnen: Peuzelkes. Deze kun je inleveren (1 maart t/m 31 oktober 2025) bij één van de deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Lekker makkelijk!
De Peuzelkes die worden aangeboden, hebben een grote diversiteit, van hartig tot zoet, van vertrouwd tot speciaal. Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (bij meer dan 6 personen graag even contact opnemen met de horecagelegenheid) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en je hoeft niet te reserveren. Makkelijk toch?

Waar te besteden?
De PeelPeuzels zijn te besteden bij eetgelegenheden in Asten, Helmond, Deurne, Laarbeek, Gemert-Bakel en Someren.